Mit is csinál pontosan egy személy és vagyonőr?

Főoldal > Mit csinál egy személy-és vagyonőr?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit csinál egy személy-és vagyonőr?


2023/03/15
ZH

Már mindenki hallott erről a szakmáról és a pontos megnevezéséről, de amikor megkérdezik, hogy mivel is foglalkozik egy személy-és vagyonőr, akkor általában már nem tudjuk pontosan leírni a feladatait. Cégvezetőként érdemes tisztában lenni vele, így most összegyűjtöttük mit is kell pontosan erről a szakmáról tudni!

mit csinál egy személy és vagyonőr?

Ki az a személy- és vagyonőr és pontosan mit is csinál?

 

 Egy személy- és vagyonőr képesítéssel rendelkező személy feladatait nem igen tudjuk pontosan leírni, hiába hallottuk már ezt a nevet több ezerszer, ami nem csoda, hiszen ez egy elég sokrétű szakma! Ebben a cikkben most néhány fontosabbat a személy- és vagyonőr feladatai közül össze írtunk, mert ha neked is van egy céged, akkor lehet, hogy egyszer neked is szükséged lesz egy ilyen munkatársra! Szóval a kérdésre, hogy mit csinál egy személy- és vagyonőr, az alábbi feladatköröket sorolhatnánk be:

 

 

Létesítmény, telephely, magánterület őrzése

 

 

  •  ki- és beléptetés területen, rendezvényeken
  •  szállítmányok védelme, őrzése, kísérése
  •  személyek védelme, testi épségük megőrzése
  •  rendezvények, klubok, egyes rendezvényhelyszínek (pl. színpad) biztosítása

 


Összefoglalva egy személy- és vagyonőr olyan szektorban dolgozik, mint az építőipar, pénzintézetek, szállítmányozás, rendezvényszervezés, hivatalok és hatóságok, sőt mondhatjuk, hogy ezekben a szektorokban egy ilyen alkalmazott nélkülözhetetlen! Mondhatjuk, hogy egy személy- és vagyonőr munkájára az egész országban bárhol szükség lehet, így nem kell feltétlen a fővárosra korlátozódni, sőt! Vidéken sokkal több gyárépület és szállítmányozási cég található, ahol szükség van erre a munkakörre. 

 

Egy személy és vagyonőr tanfolyam elvégzésével, akár egy meglévő kollégát is tovább képezhetünk erre a munkafolyamatra, de azoknak is ajánljuk elvégzését, akik szeretnének a fent említett szektorokban elhelyezkedni, mint munkavállaló!

 

 

 

Létesítmény, telephely, magánterület őrzése személy és vagyonőrrel

 


A személy és vagyonőr szakma az üres ingatlanok védelmének innovatív és modern módja, ami számos előnnyel jár. Egyedülálló megoldás az üres épületek védelmére. Létesítmény, telephely, magánterület őrzéséről akkor beszélünk, ha a személy és vagyonőr megállapodást kötött egy egyébként üresen álló épületben vagy épületrészben való tartózkodásra, elsősorban a hely biztosítása és védelme érdekében.

 

Az üres ingatlanok tulajdonosai számára a gondnokság korszerű megoldást kínál a hagyományos biztonsági szolgáltatások növekvő költségeire. Azzal, hogy ingatlanjukat éjjel-nappal őrzik, a tulajdonosok biztosak lehetnek abban, hogy ingatlanaik biztonságban vannak, és elkerülhetik a rablások növekvő veszélyét. Az ingatlangondnokok alapvető karbantartási szolgáltatásokat is nyújtanak, és jelenthetnek minden karbantartási problémát, ami segít megőrizni az ingatlan jó állapotát.
 
Pénzügy Siker Szakmai tanácsok ÜzletiLegfrissebb cikkek


Mi az a Cyber-biztonság és hogyan alkalmazhatom a cégemnél?
Ebben a cikkben felfedezzük, mi is az a cyber-biztonság, és hogyan alkalmazhatod hatékonyan cégénél, miközben felhívjuk a figyelmet a különböző biztonsági szakemberek, mint a személy- és vagyonőrök, kritikus szerepére ezen a területen.
2024-es Turizmus trendek, amiket minden szállodaipari szereplőnek ismernie kell!
A turizmus iparág folyamatosan változik és fejlődik, és a legfrissebb trendek megismerése és alkalmazása elengedhetetlen a szállodaipari szereplők számára. 
10+1 irodai lakberendezési trend 2024-re, amivel modern munkakörnyezetet teremthetsz
Az irodai környezet tervezése és kialakítása folyamatosan változik, és 2024-ben számos izgalmas trend kínál lehetőséget a modern és hatékony munkahely megteremtésére. Ebben a cikkben bemutatjuk a 10+1 legújabb irodai lakberendezési trendet, amelyek között az üveg térelválasztók is kiemelt szerepet kapnak.
Hírek, érdekességek és újdonságok, amikről nem akarsz lemaradni

Az információ hatalom, az idő pénz! Miért maradnál le a legfrissebb információkról és újdonságokról? Rövid híreinkkel és részletes cikkeinkkel és útmutatóinkkal segítünk, hogy naprakész lehess!

Hozzásegítünk a sikerhez

Mit csinálnak a sikeres emberek? Hogyan veheted át a szokásaidat, és fejlesztheted a tulajdonságaidat és képességeidet? Miben rejlik a siker? Cikkeinkkel hozzásegítünk a sikeres élethez, legyen szó az üzleti vagy magánéletről.

Elkalauzolunk az üzleti világba

Hogyan lépkedhetsz feljebb a ranglétrán? Mi kell egy saját vállalkozás beindításához és sikeréhez? Hogyan növelheted bevételeidet, hogyan lehetsz jobb tárgyalópartner? Keresd cikkeink között a választ kérdéseidre!

Tippeket adunk egészséghez, életmódhoz

Hogyan hozd ki magadból a legtöbbet? Hogyan légy kirobbanó formában? Hogyan fejleszd kitartásodat, önbizalmadat vagy éppen türelmedet? Életmódról és egészségről szóló szakmai cikekkel várunk, amikkel egy új élet útjára léphetsz!

Kitekintő

Tudósítunk minden újdonságról, hírről és aktualitásról az üzleti élet, az önfejlesztés, az életmód és egészség területeiről, hogy biztosan naprakész lehess! Térj vissza hozzánk rendszeresen, hogy soha ne maradj le!