YouTube nézettség: így növeld egyszerűen és hatékonyan a Youtube videód nézettségét: kövesd tippjeinket és szárnyalj te is a YouTube videóddal együtt minél több embert elérve!

Főoldal > Hogyan érj el nagyobb nézettséget a YouTube-on: a legjobb módszerek a csatornád népszerűsítésére

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan érj el nagyobb nézettséget a YouTube-on: a legjobb módszerek a csatornád népszerűsítésére


2023/05/03
NA

A YouTube a második leglátogatottabb webhely az interneten. Ha szeretnél kiemelkedni a YouTube-on, akkor a lehető legtöbb promóciós taktikát kell kihasználnod. Most kitérünk ezekre az alapvető taktikákra a YouTube-csatornád bővítésére és a nézettség maximalizálására vonatkozóan. Akár csak most kezded, akár szeretné látni, hogy a számai tovább emelkednek, ezek a tippek tisztességes játék.

YouTube videó nézettség

Írj lebilincselő címeket

A YouTube marketing a prezentációról szól. A videód teljesítményét tekintve a címek kihagyhatatlanok.  A szuper címek megalkotásának kulcsa az, hogy megragadd a közönség figyelmét anélkül, hogy kattintásos szalagcímekre támaszkodnál. Az emberek szórakoztató tartalomra vágynak, és a „ezt nézd meg” vagy „ezt nem fogod elhinni” mondatok alapján tudni akarják, miről szól a videód.

 

Optimalizáld videóidat a láthatóság érdekében

Íme néhány gondolat, ami gondolkozásra ad okot: a YouTube-videók a 100 legjobb Google keresési eredmény 70%-ában megjelennek. Minden adott termék vagy „hogyan kell” kezdetű kérdezés a Google-on kidob valamit a YouTube-ról. Valójában a YouTube-találatok néha még a hagyományos blogbejegyzések vagy webhelyek előtt is megjelennek. Figyelj: a YouTube önmagában is a második legnagyobb keresőmotor a világon. Ahogy az emberek keresnek termékeket, és a problémákat a Google-on keresztül kell megoldani, ugyanez igaz a YouTube-ra is.Gondolj YouTube-videóidra, mint bármely más olyan tartalomra, amelyet optimalizálni kell a kulcsszavak, címkék szerint. A megjelenés esélyének növelése érdekében érdemes követnie néhány bevált módszert a YouTube SEO-val kapcsolatban:

 

•    Címek és leírás: Tartalmazzon célkulcsszavakat a címekben és a leírásokban.  A kulcsszóötletek megtalálásához használhat egy olyan eszközt, mint a Keywordtool.io. 
•    Említs meg kulcsszavakat a videódban: Ha a videóban megcélzott kulcsszavakat mondasz, a YouTube jobban megértheti, miről szól a videó.
•    Elköteleződés: A YouTube az elköteleződést (lájkok, kommentek, megtekintések) használja annak meghatározására, hogy a videók hol helyezkednek el a keresési eredmények között.
•    Kategóriák: Használj kategóriákat, hogy a YouTube jobban megértse, kinek mutassa meg videóidat.
•    Címkék: A kategóriákon kívül címkéket is hozzáadhatsz a videóidhoz, hogy a YouTube-nak több kontextust biztosíts a tartalommal kapcsolatban. Elég sok címkét használhatsz, ezért adj hozzá annyi címkét, amennyit csak tud.

 

Találd ki, mit akar a közönséged

Bármilyen típusú tartalomnál meg kell győződni arról, hogy az összhangban van a közönség igényeivel. Akár blogbejegyzést, akár videót készítesz, először ismerd meg közönségedet és ismerd meg, hogy milyen típusú tartalmat szeretnének látni.

 

Ha még csak most kezded népszerűsíteni YouTube-csatornádat, vess egy pillantást versenytársaidra vagy más videókészítőkre az iparágban. Nézd meg, melyik videójuk éri el a legtöbb megtekintést és érdeklődést. Ez képet ad arról, hogy közönséged milyen témákat szeretne megtudni, és milyen stílusú videókat részesít előnyben.
Egy másik megoldás, ha megnézed a YouTube Analytics-adataidat, ha már feltöltöttél videókat. A YouTube részletes információkat nyújt a közönség demográfiai adatairól, a helyről, az elköteleződésről és egyéb hasznos statisztikákról. A YouTube-jelentésekkel a Sprout Social szolgáltatásban egy lépéssel tovább léphetsz a stratégiában és megtekintheted, hogy a tartalmaid hogyan illeszkednek más videókhoz, amelyeket készítettél.
Siker Szakmai tanácsok Tanulás, fejlődés ÜzletiLegfrissebb cikkek


Mi az a Cyber-biztonság és hogyan alkalmazhatom a cégemnél?
Ebben a cikkben felfedezzük, mi is az a cyber-biztonság, és hogyan alkalmazhatod hatékonyan cégénél, miközben felhívjuk a figyelmet a különböző biztonsági szakemberek, mint a személy- és vagyonőrök, kritikus szerepére ezen a területen.
2024-es Turizmus trendek, amiket minden szállodaipari szereplőnek ismernie kell!
A turizmus iparág folyamatosan változik és fejlődik, és a legfrissebb trendek megismerése és alkalmazása elengedhetetlen a szállodaipari szereplők számára. 
10+1 irodai lakberendezési trend 2024-re, amivel modern munkakörnyezetet teremthetsz
Az irodai környezet tervezése és kialakítása folyamatosan változik, és 2024-ben számos izgalmas trend kínál lehetőséget a modern és hatékony munkahely megteremtésére. Ebben a cikkben bemutatjuk a 10+1 legújabb irodai lakberendezési trendet, amelyek között az üveg térelválasztók is kiemelt szerepet kapnak.
Hírek, érdekességek és újdonságok, amikről nem akarsz lemaradni

Az információ hatalom, az idő pénz! Miért maradnál le a legfrissebb információkról és újdonságokról? Rövid híreinkkel és részletes cikkeinkkel és útmutatóinkkal segítünk, hogy naprakész lehess!

Hozzásegítünk a sikerhez

Mit csinálnak a sikeres emberek? Hogyan veheted át a szokásaidat, és fejlesztheted a tulajdonságaidat és képességeidet? Miben rejlik a siker? Cikkeinkkel hozzásegítünk a sikeres élethez, legyen szó az üzleti vagy magánéletről.

Elkalauzolunk az üzleti világba

Hogyan lépkedhetsz feljebb a ranglétrán? Mi kell egy saját vállalkozás beindításához és sikeréhez? Hogyan növelheted bevételeidet, hogyan lehetsz jobb tárgyalópartner? Keresd cikkeink között a választ kérdéseidre!

Tippeket adunk egészséghez, életmódhoz

Hogyan hozd ki magadból a legtöbbet? Hogyan légy kirobbanó formában? Hogyan fejleszd kitartásodat, önbizalmadat vagy éppen türelmedet? Életmódról és egészségről szóló szakmai cikekkel várunk, amikkel egy új élet útjára léphetsz!

Kitekintő

Tudósítunk minden újdonságról, hírről és aktualitásról az üzleti élet, az önfejlesztés, az életmód és egészség területeiről, hogy biztosan naprakész lehess! Térj vissza hozzánk rendszeresen, hogy soha ne maradj le!