Az AI használata van, amik motivál, van, akit megijeszt: de mégis mi ez a mesterséges intelligencia, és hogyan tudjuk kamatoztatni vele az oldalunkat? Most kiderül!

Főoldal > Az AI használata kiemelkedő oldalak létrehozására

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az AI használata kiemelkedő oldalak létrehozására


2023/05/11
NA

Az elmúlt néhány évben a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás forradalmasította a martech-et. Ezek a technológiák a marketingeseket lenyűgözték – és egy kicsit meg is ijesztették. Shogy a marketingspecifikus AI-eszközök elérhetővé válnak, minden eddiginél fontosabb megérteni ezt a technológiát és annak használatát. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk az AI szövegíró eszközök előnyeit és buktatóit és megosztunk néhány bevált gyakorlatot is az AI marketingmunkafolyamatba való beépítésével kapcsolatban.

AI használata

Az AI tartalomgenerátor segíthet a marketingeseknek

Az AI és a gépi tanulás segíthet a marketingeseknek felgyorsítani a termelést és fokozni erőfeszítéseiket. De ezek az eszközök nem működhetnek vákuumban. Átgondolt alkalmazási és marketingszakértelemre van szükségük ahhoz, hogy teljes potenciáljukat kiaknázzák. Van néhány dolog, amit a marketingeseknek tudniuk kell ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki az AI tartalomeszközeiből.

 

Pontosíts

Az AI tartalomgenerátornak bizonyos bemenetekre van szüksége ahhoz, hogy tartalmat hozzon létre a céloldalhoz. Kell hozzá:
•    Eredeti tartalom, például címsor, bekezdés vagy gombszöveg
•    A cég vagy termék neve
•    Termékednek vagy szolgáltatásodnak a rövid leírása
•    A tartalom célközönsége

A Content Generator által létrehozott kimenet minősége az általad megadott bemenettől függ. Ahhoz, hogy olyan tartalomváltozatokat kaphass, amelyek megfelelnek a céljaidnak, pontosítani kell a termékleírást. A részletes termékleírás nagyobb változatosságot és részletességet eredményez az új tartalomváltozatokban.
 

Tipp: A részletesebb variációkért írj be legalább 8-10 szót a termékleírás mezőbe.

 

Legyél releváns

A céloldal erőssége a relevanciából adódik. Amikor az ügyfél rákattint egy hirdetésre, azt várja, hogy olyan céloldalt lát, amely tükrözi a hirdetés által közölt, közönségspecifikus értékeket. Ha pedig több tucat hirdetést jelenítesz meg egyedi közönségeknek és hirdetéscsoportoknak, akkor céloldalakra van szüksége - magyarázza Máté Balázs online marketing tanácsadó.


Ez az oka annak, hogy az AI Content Generator elengedhetetlen kelléke azoknak a marketingszakembereknek, akik szeretnék skálázni hirdetési stratégiájukat. A funkció figyelembe veszi a célközönséget a tartalom biztosításakor, és ennek alapján módosítja. A termékinformációkhoz hasonlóan azonban jobb eredményeket érhetsz el, ha több részletet ad meg.
 

Tipp: Adj meg információkat közönséged szerepéről, iparágáról és használati eseteiről a Közönség mezőben a relevánsabb tartalom érdekében. Győződj meg arról, hogy a választott változat továbbra is releváns a hirdetésben használt példányhoz.

 

Kíváncsiság

A céloldal tartalmával való kísérletezés a konverziós arány optimalizálásának szükséges része. Ha jobb eredményeket szeretnél, olyan oldaltartalmat kell használni, amely releváns a közönséged számára. Az új oldalváltozatok létrehozása azonban időigényes lehet – hacsak nem MI-vel méretezi.
Az AI felgyorsítja a folyamatot. Kombináld az AI Content Generatort más Instapage-funkciókkal, például A/B-vel és többváltozós teszteléssel, hogy gyorsabban érd el az eredményeket.

Tipp: Másolj át egy meglévő oldalt, és használd az AI tartalomgenerátort egy címsor, oldalszöveg vagy gomb frissítéséhez az azonnali A/B tesztekhez.

 

Legyél körültekintő

A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás hihetetlen előrelépéseket tett az elmúlt néhány évben, és a mesterséges intelligencia szövegírása valószínűleg még meggyőzőbb lesz. De nem szabad elfelejteni, hogy az AI egy eszköz – nem helyettesíti a marketinges szakértelmet!
Szakmai tanácsokLegfrissebb cikkek


Mi az a Cyber-biztonság és hogyan alkalmazhatom a cégemnél?
Ebben a cikkben felfedezzük, mi is az a cyber-biztonság, és hogyan alkalmazhatod hatékonyan cégénél, miközben felhívjuk a figyelmet a különböző biztonsági szakemberek, mint a személy- és vagyonőrök, kritikus szerepére ezen a területen.
2024-es Turizmus trendek, amiket minden szállodaipari szereplőnek ismernie kell!
A turizmus iparág folyamatosan változik és fejlődik, és a legfrissebb trendek megismerése és alkalmazása elengedhetetlen a szállodaipari szereplők számára. 
10+1 irodai lakberendezési trend 2024-re, amivel modern munkakörnyezetet teremthetsz
Az irodai környezet tervezése és kialakítása folyamatosan változik, és 2024-ben számos izgalmas trend kínál lehetőséget a modern és hatékony munkahely megteremtésére. Ebben a cikkben bemutatjuk a 10+1 legújabb irodai lakberendezési trendet, amelyek között az üveg térelválasztók is kiemelt szerepet kapnak.
Hírek, érdekességek és újdonságok, amikről nem akarsz lemaradni

Az információ hatalom, az idő pénz! Miért maradnál le a legfrissebb információkról és újdonságokról? Rövid híreinkkel és részletes cikkeinkkel és útmutatóinkkal segítünk, hogy naprakész lehess!

Hozzásegítünk a sikerhez

Mit csinálnak a sikeres emberek? Hogyan veheted át a szokásaidat, és fejlesztheted a tulajdonságaidat és képességeidet? Miben rejlik a siker? Cikkeinkkel hozzásegítünk a sikeres élethez, legyen szó az üzleti vagy magánéletről.

Elkalauzolunk az üzleti világba

Hogyan lépkedhetsz feljebb a ranglétrán? Mi kell egy saját vállalkozás beindításához és sikeréhez? Hogyan növelheted bevételeidet, hogyan lehetsz jobb tárgyalópartner? Keresd cikkeink között a választ kérdéseidre!

Tippeket adunk egészséghez, életmódhoz

Hogyan hozd ki magadból a legtöbbet? Hogyan légy kirobbanó formában? Hogyan fejleszd kitartásodat, önbizalmadat vagy éppen türelmedet? Életmódról és egészségről szóló szakmai cikekkel várunk, amikkel egy új élet útjára léphetsz!

Kitekintő

Tudósítunk minden újdonságról, hírről és aktualitásról az üzleti élet, az önfejlesztés, az életmód és egészség területeiről, hogy biztosan naprakész lehess! Térj vissza hozzánk rendszeresen, hogy soha ne maradj le!